ID 4631

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C συναντούν τα Υπόγεια Ρεύματα στο Θέατρο Κήπου

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C συναντούν τα Υπόγεια Ρεύματα στο Θέατρο Κήπου

Συνεχίζοντας την καλοκαιρινή περιοδεία τους, ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C κάνουν στάση στη Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή 11 Ιουνίου θα εμφανιστούν στο Θέατρο Κήπου. Μαζί τους, ως special guests, τα Υπόγεια Ρεύματα.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και έχει τελευταία στάση το άλμπουμ «Έχω κέφια» που κυκλοφόρησε το 2022.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Μαζί τους εμφανίζονται στο Θέατρο Κήπου τα Υπόγεια Ρεύματα, το συγκρότημα των Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή, κιθάρα), Τάσου Πέππα (τύμπανα, φωνητικά) και Νίκου Γιούσεφ (μπάσο, φωνητικά) που δεν σταματά να εξελίσσει τον ήχο του δίνοντας ασταμάτητα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και δικαιολογώντας γιατί παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής. Με ένα ηλεκτρικό σετ που περιλαμβάνει τα νέα αλλά και τα παλιά αγαπημένα τους τραγούδια, τα Υπόγεια Ρεύματα δίπλα στον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100°C στήνουν τη δική τους γιορτή, που είναι γεμάτη ένταση, ποίηση, ειλικρίνεια και συναισθήματα.

Θέατρο Κήπου: Τσιμισκή 153, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 256775
Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, 21.00 (ώρα προσέλευσης: 20.00)

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

__________

__________

__________

Κόσμος

Ελλάδα