ID 4492

SuperFoods Festival 2023 στον κήπο του Ζαππείου

  • Κατηγορία Γεύσεις
SuperFoods Festival 2023 στον κήπο του Ζαππείου

Οι υπερτροφές και τα βιολογικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους στο SuperFood Festival 2023, ένα ξεχωριστό φεστιβάλ, αφιερωμένο στην υγιεινή διατροφή, που φιλοξενείται στον κήπο του Ζαππείου από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου. Το μοναδικό φεστιβάλ υπερτροφών και γαστρονομίας διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

To SuperFoods Festival απευθύνεται στους ιδιώτες που επιλέγουν και αναζητούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και σε επαγγελµατίες ποικίλων κλάδων (καταστήματα με βιολογικά και φυσικά προϊόντα, delicatessen, παντοπωλεία, gourmet stores, εστιατόρια, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, καφεστίαση, τουριστικά καταλύματα, φαρμακεία, eshops κ.λπ.). Περισσότεροι από εβδομήντα εκθέτες από διάφορα σημεία της Ελλάδας θα παρουσιάσουν υγιεινά προϊόντα και superfoods. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα βρουν γύρη, πρόπολη, αλείμματα μελιού με ξηρούς καρπούς, ταχίνι σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, μπάρες, παστέλια αλλά και ροφήματα και είδη ευεξίας.

Εκτός από τα περίπτερα των παραγωγών, θα υπάρχουν στο φεστιβάλ παράλληλες δράσεις και μαγειρικά δρώμενα, υπό την επιμέλεια του σεφ Σαράντου Παπαδοπούλου και των σπουδαστών του ΙΕΚ Άλφα. Έτσι, το Σάββατο 1 Απριλίου (18.00) οι σεφ Τζένη Παλαιολόγου και Μιμή Μάλτα με τη βοήθεια των σπουδαστών του ΙΕΚ Άλφα θα μας ξεναγήσουν σε γευστικούς προορισμούς με συνταγές των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Την Κυριακή 2 Απριλίου (11.00- 13.00) η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων θα παρουσιάσει μία γλυκιά και μία αλμυρή συνταγή με βάση τις υπερτροφές.

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

__________

__________

__________

Κόσμος

Ελλάδα