ID 4337

Ρεβεγιόν στο Σχεδία Ηome

  • Κατηγορία Γεύσεις
Ρεβεγιόν στο Σχεδία Ηome

Μια ξεχωριστή πρόταση για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρει το Σχεδία Ηome, ένας χώρος που αναδεικνύει καθημερινά στην πράξη το αληθινό νόημα των γιορτών, που δεν είναι άλλο από την αγάπη, την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια.

Συνδυάζοντας τις γαστρονομικές εκπλήξεις και τη διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη, το Σχεδία Ηome μάς περιμένει φέτος με ένα πλούσιο και γευστικό μενού φτιαγμένο αποκλειστικά από ελληνικά προϊόντα, την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά όχι μόνο. Για τις δύο αυτές ξεχωριστές βραδιές ο σεφ έχει ετοιμάσει πλήρες μενού με επιδόρπιο, δύο επιλογές για το κυρίως πιάτο καθώς και vegan εκδοχή του μενού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στο Σχεδία Ηome θα βρείτε ζεστό κόκκινο κρασί με μπαχαρικά (gluwein) και σπέσιαλ λουκάνικο. Κι αν το επιθυμείτε, μπορείτε να κλείσετε τον χώρο για να πραγματοποιήσετε εκεί την κοπή της πίτας της εταιρείας, του οργανισμού ή του συλλόγου σας επιλέγοντας ανάμεσα στα ειδικά σχεδιασμένα πακέτα.

Το σπίτι του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» στεγάζεται σε ένα εμβληματικό κτίριο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και λειτουργεί ως ένας μοναδικός κόμβος αλληλεγγύης και κοινωνικής καινοτομίας. Το Σχεδία Ηome είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο. Δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό να υποστηρίξουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, προσφέροντας παράλληλα έμπνευση, αγαθά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τον καλύτερο καφέ, το γευστικότερο φαγητό, μοναδικά κοκτέιλ, υπέροχη μουσική, είδη δώρων υψηλής αισθητικής και ποιότητας, εργαστήρια και πολλά άλλα.

Σχεδία Ηome: Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα, τηλ. 2130 231220, www.shediahome.gr

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

__________

__________

__________

Κόσμος

Ελλάδα