ID 4185

O 18ος Χάρτης των Γεύσεων έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη

  • Κατηγορία Γεύσεις
O 18ος Χάρτης των Γεύσεων έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη

Μία από τις σημαντικότερες οινικές εκδηλώσεις της Βόρειας Ελλάδας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, στη Θεσσαλονίκη. Ο 18ος Χάρτης των Γεύσεων άνοιξε τις πόρτες του το μεσημέρι του Σαββάτου και υποδέχεται τον κόσμο του ελληνικού κρασιού για πρώτη φορά έπειτα από 21 μήνες.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 130 οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, καθώς και εισαγωγείς οίνων που εκπροσωπούν οινοποιεία από τις σημαντικότερες αμπελουργικές χώρες της υφηλίου. Παράλληλα, το «παρών» θα δώσουν τα γνωστά ελληνικά οινοποιεία αλλά και πολλά νεότερα, έως και πρωτοεμφανιζόμενα, εκπροσωπώντας όλες τις αμπελουργικές περιοχές της χώρας.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα ξετυλιχθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Κάθετες γευστικές δοκιμές, παρουσιάσεις και επιστημονικές εισηγήσεις, απολαυστικές μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους σεφ και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης περιμένουν τους επισκέπτες, οι οποίοι με την είσοδο στην έκθεση μπορούν να τις παρακολουθήσουν χωρίς πρόσθετο κόστος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τη Wine Plus υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, της ΔΕΘ-Helexpo, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τον σύνδεσμο https://www.mapofflavours.gr/.

Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, Helexpo, Θεσσαλονίκη
27 και 28 Νοεμβρίου 2021, 12.00-16.00 και 16.30-20.30

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

__________

__________

__________

Κόσμος

Ελλάδα