ID 3871

e-ΒορΟινά: Οι οινοποιοί της Βόρειας Ελλάδας δίνουν φέτος διαδικτυακό ραντεβού

  • Κατηγορία Γεύσεις
e-ΒορΟινά: Οι οινοποιοί της Βόρειας Ελλάδας δίνουν φέτος διαδικτυακό ραντεβού

Κάθε χρόνο την 1η Φεβρουαρίου, τα ΒορΟινά, η ετήσια έκθεση κρασιών των Οινοποιών Βορείου Ελλάδας, σηματοδοτούν την επίσημη εκκίνηση της οινοφιλικής σεζόν. Η εκδήλωση ξεκίνησε στην Αθήνα το 2005 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανελλιπώς, μαζί με πλήθος άλλων μικρότερων εκδηλώσεων οινογευσίας, masterclasses, wine & dine προτάσεις, θεματικές γευσιγνωσίες και πολλές ακόμη δράσεις που έχουν στόχο να αναδείξουν το επώνυμο ποιοτικό κρασί και τα αμπελοοινικά αποστάγματα των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος.

Ο θεσμός θα δώσει και φέτος δυναμικό παρών, θα πραγματοποιηθεί όμως διαδικτυακά διατηρώντας, παρά τις δυσκολίες, τη λαχτάρα για τα εξαιρετικά κρασιά των κορυφαίων οινοποιών της Βόρειας Ελλάδας. Οι ψηφιακές πύλες της εκδήλωσης ανοίγουν και φέτος την 1η Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που δεν έχει επιλεγεί καθόλου τυχαία, αφού αυτή τη μέρα οι οινοποιοί γιορτάζουν τον Άγιο Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών.

Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος θα προτείνουν μια σειρά διαδικτυακών δράσεων, ραδιοφωνικών εκδηλώσεων, webinars με master of wine και live συνεντεύξεων διατηρώντας την αγαπημένη συνήθεια με τις προσφορές κρασιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσετε το οινικό ταξίδι είναι να συντονιστείτε με την ιστοσελίδα των ΒορΟινών www.voroina.gr και τις αντίστοιχες σελίδες voroina στο Facebook και στο Instagram, που θα ανανεώνονται συνέχεια με υλικό και προτάσεις.

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

__________

__________

__________

Κόσμος

Ελλάδα