ID 4417

Chocolate Fest ’23: Η μεγάλη γιορτή της σοκολάτας ξεκινά στο Γκάζι

  • Κατηγορία Γεύσεις
Chocolate Fest ’23: Η μεγάλη γιορτή της σοκολάτας ξεκινά στο Γκάζι

Για πέντε ημέρες, από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι μεταμορφώνεται σε μια μεγάλη θεματική έκθεση αφιερωμένη στην –αγαπημένη των περισσότερων από εμάς– σοκολάτα. Εκθέτες, ζαχαροπλαστεία, γνωστά brands, pastry chefs και καλλιτέχνες της γεύσης έρχονται να μας συστήσουν διαφορετικές εκδοχές της σοκολάτας και να μας μυήσουν στα μυστικά τους μέσα από workshops και παρουσιάσεις.

Μια πραγματική σοκολατοχώρα, η Chocolalaland, έχει στηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ με αφορμή το μεγαλύτερο θεματικό event σοκολάτας στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, συμμετέχουν brands όπως Sokolata Αγαπητός & Royal Deli, Pancake Factory & Choco Pizza & Choco Burger, Sweet Spoon Athens, Λουκουμάδες Μποέμ, Parthenon Chocolates, Κakau Worship, Hurry Up Churros Edition, Γλυκό Καμινάδα, Βαφλοσουβλάκι, Μελένιες γεύσεις, Mellon shop, Holy Llama, CapCap Corner, Davinci Gelato, Athens Gents - Chocolate Bar.

Κατά τη διάρκεια της φεστιβάλ θα οργανώνονται εκδηλώσεις live cooking με σεφ όπως οι Μανώλης Σαρρής, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Πάνος Κουμουνδούρος, Καλλιόπη Μπεζαντέ, Χρήστος Βέργαδος, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Madame Ginger, Αγγελική Τσουκαλά, Φαίδρα Μαυροειδή-Σβανά.

Στον χώρο του Αμαξοστασίου θα υπάρχει επίσης η Kids Area, ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα παιδιά, όπου θα γίνονται pastry workshops από γνωστούς σεφ, εργαστήρια ζωγραφικής και πολλά παιχνίδια. Στον χώρο θα υπάρχει επίσης τραμπολίνο, αλλά και σοκολατένια αγάλματα, που είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσουν αδιάφορους ούτε τους μεγαλύτερους επισκέπτες.

Τέλος, και καθώς η γιορτή της σοκολάτας φέτος συμπίπτει με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το φεστιβάλ διανθίζεται με love challenges για ζευγάρια (και όχι μόνο), δραστηριότητες για ερωτευμένους και  photo opportunities.

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

__________

__________

__________

Κόσμος

Ελλάδα