ID 1491

Asterias, το νέο στέκι για θαλασσινά στο Περιστέρι

  • Κατηγορία Γεύσεις
Asterias, το νέο στέκι για θαλασσινά στο Περιστέρι

Ένας νέος χώρος κατάλληλος για τα μεσημεριανά σας διαλλείματα αλλά και την βραδυνή σας έξοδο, ξεκίνησε στο Μπουρνάζι, στο Περιστέρι.

Asterias

Με την επιμέλεια και συνεχή επίβλεψη του chef, Γιάννη Στανίτσα και του restaurant manager Δημήτρη Σπυρόπουλου, ο “Αστερίας” δημιουργήθηκε για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι, όστρακα και θαλασσινά και ψάρι,προσεγμένα τόσο στη γεύση όσο και σε παροσυσίαση. Εδώ θα δοκιμάσεις γεύσεις που θα σε μαγέψουν γευστικά,όπως “Γουβαρλάκια Γαρίδας με μολόχα, καυκαλίθρες και σάλτσα μοσχολέμονου” “Ροφός με παραδοσιακό ξινό τραχανά”, αλλά και πιάτα για τη…μέση όπως«παστουρμά μπακαλιάρου», "Μπάτσος πρόβειο τυρί ΠΟΠ σαγανάκι», κεφτέδες χταποδιού και άλλα.

Asterias

Επίσης για όσους αγαπούν το Raw Food το ταρταρ και καρπάτσιο σερβίρονται με επιλογή από 7 διαφορετικές συνοδευτικές σάλτσες και μαρινάδες!

Ούζο, τσίπουρο,εμφιαλωμένα κρασιά και αφρώδη καθώς και παλαιωμένα αποστάγματα, συνοδεύουν τις γευστικές επιλογές σας.

Asterias

Το εστιατόριο διαθέτει ανοιχτή κουζίνα και άνετα τραπεζο- καθίσματα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων.

Υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης επαγγελματικών γευμάτων με μενού, ενώ διαθέτει και 2 ξεχωριστές αίθουσες με οθόνη και projector.

Ο “Αστερίας”είναι κατάλληλος για γεύμα ή για δείπνο έως αργά, είτε για επαγγελματική κουβέντα είτε για μια χαλαρή έξοδο!


Asterias-γεύσεις από θάλασσα
Seafood Experience
ωραριο λειτουργίας 13.00 έως 00.00
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80,
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ 121 33

Τ. 210.57.22.688 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fb: asteriasperisteri
inst: asterias_seafood
www.asterias-restaurant.gr

 

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

__________

__________

__________

Κόσμος

Ελλάδα