ID 4290

2ο Athens Wine & Art Festival στη Σχολή Καλών Τεχνών

  • Κατηγορία Γεύσεις
2ο Athens Wine & Art Festival στη Σχολή Καλών Τεχνών

Μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει την τέχνη με το κρασί διοργανώνεται το διήμερο 8 και 9 Οκτωβρίου στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Ο λόγος για το 2ο Athens Wine & Art Festival, που επιστρέφει φέτος ανανεωμένο με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια ενδιαφέρουσα retrospective έκθεση από το σπάνιο αρχείο της ΑΣΚΤ.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα από 80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από όλη την Ελλάδα –αρκετά από τα οποία δίνουν για πρώτη φορά το «παρών»– και να δοκιμάσουμε περισσότερες από 500 ετικέτες κρασιών, μέσα σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον στο οποίο κυριαρχεί η τέχνη.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί retrospective έκθεση με επιλεγμένα, σπάνια έργα από το αρχείο της ΑΣΚΤ, από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, με την επιμέλεια του Μανώλη Καρτεράκη, ιστορικού τέχνης και επιμελητή της συλλογής.

Την έκθεση και την παρουσίαση των οινοποιείων θα πλαισιώνουν καλλιτεχνικά δρώμενα, dj sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές οινικών ντοκιμαντέρ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά.

Το φεστιβάλ θα είναι επισκέψιμο 11.00-13.00 μόνο για επαγγελματίες και 13.00-20.00 για το κοινό.

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (αίθουσα Νίκος Κεσσανλής): Πειραιώς 256, Αθήνα

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

__________

__________

__________

Κόσμος

Ελλάδα